Van idealisme naar realisme

Onder voorbehoud Corona maatregelen

Op 8 juni 2023 organiseert de EUGA wederom een congres voor (jonge) boeren die willen veranderen en op zoek zijn of juist gestart met nieuwe, alternatieve verdienmodellen.

Vanuit verschillende invalshoeken worden inzichten en ervaringen gedeeld. Praktijkvoorbeelden laten zien hoe verdienmodellen worden toegepast. Van landwinkel, kaasmakerij tot groothandel, alles passeert de revue.

Als hoofdspreker zal Kees van Veluw, hoogleraar aan de Wageningen universiteit, ons meenemen in de verschillende verdienmodellen die tegenwoordig opgepakt worden door innovatieve boeren. Waar kun je goed je geld mee verdienen? Welk alternatief voor monoculturen is realistisch en haalbaar?

Het programma is in grote lijnen compleet, zie hier voor de tab congres 2023

Geef een reactie